Budget eller lyx

Även då vi går mot mörkare tider kan ett härligt bronzpuder komma väl till pass! Snyggt att skugga under kindbenen eller för att pigga upp ansiktet. Det finns ett otal varianter att välja på i alla prisklasser, men här kommer lite att välja på från billigt till dyrt!

image239Budget - under hundralappen:
Något billigare och samtidigt bättre än bronzpudret från Milani kan man nog inte hitta så lätt - två dollar på Ebay och runt fem dollar för frakten. $7 = 47 kronor, för ett kanelbrunt puder som är riktigt, riktigt bra.

Pudret med guldsolen på är Physicians Formula Sunlight Bronzer, kostar runt 80 kronor i USA och är lite svår att hitta om man bor i Sverige, men jag vill ändå ta med den för att den är så bra - har du en kompis i staterna kanske du kan be dem att skeppa hit en dosa, eller så kan man swappa till sig en på makeupalley.com.

Mellan - 100 kr:
Bronzern i mellanprisklassen är L'Oreals Glam Bronze, en mjuk ganska ljusbrun färg som man kan ta på mycket av utan att det blir för mycket. Levereras med en liten borste och spegellock och kostar strax över 100-lappen på Kicks.

Lyx - 300 kr:
Min favorit NARS Laguna får också vara med, den är utan orangea toner och lätt att bygga med. Svart tunn förpackning med stor spegel i locket, 290 kr (utan frakt) på Hqhair.

Chanel Irrelle Soleil i nr 26 Canyon, ett silkigt puder som passar många hudtoner och som kostar strax över 300 kronor på strawberrynet.com. Med följer en liten borste som får plats i dosan.

Guerlain Terracotta bronzer, också den kostar ca 300 kr på Strawberrynet och runt 400 kr i butik.

Extra lyx:
...från en limited edition-kollektion: Guerlain Poudre D'Orient Terracotta Bronzing Powder, härligt mönster i dosan och ger en färg med lite skimmer. $65 får man betala för det vackra pudret.

Kommentarer

Skriv något snällt här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

din mejl eller epostadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0