Månadens innelista

image723
image725
1. Björn Gustafsson
Humorkillen nummer ett, blev känd innan han hann säga poff. Vem älskar inte Björn? Mer, mer mer björn i all evighet. Det är dig vi älskar!
image726
2. Sanna Nielsen
Hon har utvecklast något enormt, det märkte man på hennes låt i melodifestivalen. Hon sjöng verkligen vackert, och hon kommer att gå lågnt i framtiden. Hon vann inte melodifestivalen, men hon vann folketsröster, och deras hjärtan.
image727
3. Blondinbella
Varför? För denna kvinnan eller tjejen är verkligen stark, man märker redan på henne nu att hon kommer bli något stort. Dock fattar jag inte varför hon vill bli advokat, hon passar inte in i den rollen. Hon skulle mer bli nästa Ebba von Sydow. Kanske chefredaktör på en tidning?
image728
4. Carolina Gynning
"Allting som jag tar på, blir till guld" Jag verkligen älskar denna tjejen, helt knäpp och flummig men smart på samma gång. Även ibland att hon kan vara för mycket, så kan man inte få för mycket utav henne.
image730
5. Charlotte Parrelli
Hon vann Eurovision år 2000, ska det bli 2008 med? Man vet aldrig, man kan hoppas.. Hon är verkligen en stor stjärna. Inte går man vidare Melodifestivalen två gånger bara för dem andra är dåliga. Go Charlotte!
image724
image729
1. Carola Häggqvist
Kärring är vad hon är, fattar inte hon att folket har blivit trött på hennes stora ego och att hon tror sig vara näst intill gudsbarn? Hon blev utslagen i melodifestivalen som var ett stort fiasko, men hennes låt tillsammans med sliskiga Andreas var inte bra. Men man får inte glömma att hon har en av svergies vackraste röster.. Så lite mindre gud, och lite mindre ego så ska det ordna sig Carola.
image731
2. Linda Bengtzing
Hon ljuger så bra och handen på hjärtat, hur svårt kan det va? Hennes största misstag är att hon sjunger ut sina kärleksbekymmer till svenska folket. Man är inte intresserad av hennes privatliv. Det finns folk som är, men inte jag, och det där med deon på melodifestivalen var bara FÖR mycket.
image732
3. Familjen Shulman
Vem har inte missat deras töntiga påhopp på unga bloggare, deras elaka skämt och deras hemska humor? Jag orkar inte med dem mer, och jag hoppas att vi inte behöver att se dom mer.. De blev ju minsann kickade från deras egna blogg av hemsidan där dem bloggade. Kanske de borde fatta varför?

Och vad är det här?

image733
Var inne på deras hemsida, och jag tyckte förstås det var lite kul att veta hemligheter om Blondinbella, men seriöst, har ni sätt vilka det är som skriver? Janne Josefsson, Christer Sjögren och Sverker Olofsson.
Hemsidan heter bellasuger och det borde ju betyda att hon suger, dessutom så skriver dem inga snälla saker till henne men endå står det ..
" Vi försöker absolut inte störta Blondinbella och hennes företag. Tvärt om, vi tycker väldigt gott om denna duktiga och framgångsrika kvinna och hoppas att det går bra för henne i fortsättningen. Vi önskar henne all lycka, inte minst för Bellasuger.ses framtid."
Varför har ni då startat hemsidan? Varför heter ni bellasuger? Hon har inte gjort er något?
Jag ger hemsidan bara ett stort frågetecken (?)

Kommentarer

Skriv något snällt här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

din mejl eller epostadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0