Veckans stilikon

VECKANS STILIKON: Kate Bosworth
 
 
 
 

Kate Bosworth är inte bara firad skådespelerskan, hon är även ny stilfavorit för fashionistas världen över. SalongK.se har tittat närmare på hennes liv - och hur du bäst snor hennes stil!

Kate Bosworth, eller Catherine Ann som hon egentligen heter, föddes den 2 januari 1983 i Los Angeles. Som liten bodde hon i olika delstater  på grund av hennes fars omväxlande jobb. Kate var från början hästintresserad och vann bland annat ett mästersskap när hon var 14 år gammal. 1998 fick hon en biroll i filmen "Mannen som kunde tala med hästar"mot bland andra Scarlett Johansson och Robert Redford. Producenterna letade efter en tjej som hade erfarenhet av hästar och filmen blev Kates första jobb som skådespelerska.  Sitt stora genombrott fick hon 2001 med filmen "Blue Crush", som drog in över 40 miljoner dollar i USA.

Kate är inte bara känd för sin glamourösa stil, utan också för att hon är född med ett blått och ett brunt öga. Hon har just nu tre filmer på gång, bland annat en nyinspelning av Stålmannen som når biograferna under 2009. Hon har också blivit fotograferad i en annonskampanj för Calvin Klein Jeans.

Kate var länge tillsammans med Orlando Bloom, men efter fyra år tog förhållandet slut. Nu dejtar hon fotomodellen James Rousseau.

1. Trendiga solglasögon i plast från Pepe Jeans, finns hos Asos.com för 602 kronor.
2. Ring i guldfärgad metall från Fredflare.com, cirka 300 kronor.
3. Stilsäker kavaj i polyester, viskos och elastan från Lindex, 399 kronor.
4. Pumps i läder från Bianco, 400 kronor.
5. Fodralklänning i satin från Forever21.com, cirka 140 kronor.
6. Långt silverhalsband från Pilgrim, finns hos Leshop.se för
7. Rymlig väska i skinn från Wedins, 899 kronor.
8. Klassiska Converse från La Redoute, 579 kronor.

Från msn.se

Kommentarer

Skriv något snällt här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

din mejl eller epostadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0