Kändisnytt




Mariah Carey är bokstavligt talat så gott som ny, efter att hon spenderat nästan en miljon kronor på en helkroppsmakeover.  

Det är veckotidningen National Enquirer som har bett plastikkirurgen Tony Youn ta sig en titt på de senaste bikinibilderna från sångerskans semester på Bahamas.  

- Mariah har blivit mycket smalare, särskilt kring midjan och på höfterna. Det kan vara ett resultat av en väldigt lyckad fettsugning, som givit hennes kropp ett mer atletiskt utseende, säger han.  

Tony Youn menar också att 37-åriga Mariah har fått mindre bröst, som passar bättre till hennes nya kroppsform. Han tror dessutom att Mariah har tagit Botox och gjort ansiktspeeling för att ta bort begynnande rynkor i ansiktet.  

- Mariahs näsa ser tunnare och lite längre ut än tidigare. Nästippen är även den lite mindre rund.   Plastikkirurgen menare att orsaken till att resultatet är så pass lyckat, är att Mariah har spridit ut skönhetsoperationerna genom åren istället för att göra allt på en gång.  

Mariah opererade brösten för första gången i slutet på 90-talet.  

2002 åkte hon på slankkur på en hälsoklinik, och i slutet på 2006 genomgick hon en omfattande kur som innefattade diverse injektioner som upplöste hennes kroppsfett.  



Skulle du verkligen kunna betala 1 miljon för att fixa din kropp ?
Inte jag , det är för mycket !

Lånat av min kompis www.likesusan.blogg.se fast hon lånade detta inlägg av mig först så jag får låna det!
Eller susan??


Kommentarer
Postat av: susaan

aa klart du får ;)

2008-02-17 @ 15:53:46
URL: http://likesusan.blogg.se

Skriv något snällt här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

din mejl eller epostadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0