Nya kändisnyheter!

Jamie och Lynne Spears gör allt de kan för att deras dotter en gång för alla ska få rätsida på sitt liv. Men den problemtyngda sångerskan kämpar emot och förväntas inom kort att göra en ordentlig revolt mot sina föräldrar.


OK! Magazine rapporterar att Jamie håller Britney under strikt uppsikt och tillåter henne varken att dricka alkohol eller att umgås med vänner. Dessutom tvingar han henne att be varje kväll innan hon går och lägger sig. Han försöker även få henne att undervisa barn på dansstudion Millennium på sin lediga tid.


Hittills har Britney fogat sig efter sin pappas regler, men enligt källor till OK! kommer hon inte att göra det länge till. Hon ska redan ha börjat smida planer på hur hon ska kunna få bort Jamie från posten som hennes förmyndare. Bland annat har hon skickat hemliga sms till kusinen Alli Sims och managern Sam Lutfi, som båda står på Britneys sida och är redo att hjälpa henne.


- Hon gör uppror. Hon har fortfarande inte kommit till den punkten att hon är tillräckligt mogen för att förstå vad hennes pappa gör och att han kämpar väldigt hårt för att hjälpa henne. Pappan försöker göra henne stabilare, men hon vill inte det just nu. Hon är tonårsrebellisk, säger Robert Baker som äger Millennium

Nyheterna är från msn.se


Kommentarer

Skriv något snällt här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

din mejl eller epostadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0